ANDREEA ANTONESCU IMI VAD DE VIATA MEA FREE DOWNLOAD

AndreEA este deja un nume foarte cunoscut in muzica romaneasca. Ea a preluat cheltuielile pentru cazul unui copil care necesita o operatie si tratament pentru a-si recapata vederea. Si nu ma refer la culoarea parului — fie vorba intre noi, a fost un vis vechi de-al meu sa fiu blonda- ci la atitudinea pe care oamenii mi-o atribuiau. De aceea piesele de pe albumul Metamorfoza sunt mai sensibile si mai personale decat cele de pe albumele mele anterioare, pe primul single atac o problema prin care am trecut si eu, si prin care sigur trec multe fete care imi asculta muzica. Single-ul de debut “Ready For Us” a atras atentia atat in Romania cat si in strainatate si a ridicat semne de intrebare asupra numelui Miss Ventura.

andreea antonescu imi vad de viata mea

Uploader: Tauzahn
Date Added: 19 August 2008
File Size: 35.88 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 52652
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Andreea Antonescu, după ce Andreea Bălan i-a făcut reproșuri: ”Nu am vorbit niciodată despre asta”

Au fost multi care au spus cu rautate ca muzica e un moft pentru AndreEA, nu este nimic adevarat. AndreEA este deja un nume foarte cunoscut in muzica romaneasca. Regret profund unele lucruri pe care le-am facut, de altele ma bucur.

The debut single “Ready For Us” had airplay both in Romania and abroad and raised question marks as to whose is the voice behind the name. Ea a preluat cheltuielile pentru cazul unui copil care necesita o operatie si tratament pentru a-si recapata vederea. InAndreEA priveste in urma, la cei cinci ani de cariera si decide ca poate mai mult. Andre a “spart” piata muzicala romaneasca si a primit patru Discuri de Platina si un Disc de Aur pentru vanzarile de peste un milion de unitati.

Si m-am hotarat sa fac o schimbare totala: She made her debut when she was only 6 and went on to win all the competitions for young artists – very popular back then for the Romanian Television.

  HOLD YOU DOWN JADAKISS EMANNY DOWNLOAD FREE

Aceasta a fost prima actiune in Romania anonescu cadrul proiectului caritabil “Lumina ochilor”, proiect intiat de E. I’m proud to be part of this project, I am free of any expectations, I just wish that things work andrewa well and the public will like our music. Am o viata de vis si am cladit-o singura incet incet, asa ca am toate motivele sa ma relaxez si sa ma bucur de tot ce e frumos in jurul meu.

Andreea Antonescu, după ce Andreea Bălan i-a făcut reproșuri: ”Nu am vorbit niciodată despre asta”

At 12 she launched her first solo album. De aceea piesele de pe albumul Metamorfoza sunt mai sensibile si mai personale decat cele de pe albumele mele anterioare, pe primul single atac o problema prin care am anrdeea si eu, si prin care sigur trec multe fete care imi asculta muzica.

Daca o sa placa foarte mult e si mai bine.

Misterul s-a spulberat odata cu lansarea clipului. Please download one of our supported browsers. Something went wrong Is your network connection unstable or browser ajtonescu Si nu ma refer la culoarea parului — fie vorba intre noi, a fost un vis vechi de-al meu sa fiu blonda- ci la atitudinea pe care oamenii mi-o atribuiau.

Sustinuta de familie, in special de mama si bunica sa, AndreEA a continuat sa cante, iar la 12 ani a aparut primul sau album, intitulat “Din ahdreea ta”.

The puzzle was solved once the video was released.

andreea antonescu imi vad de viata mea

Nu ma obliga nimic sa fac muzica, e pur si simplu o parte a vietii mele fara de care nimic nu merge bine. Sections of this page. Am revenit la gasca de prieteni, si m-a surprins sa vad cati prieteni buni aveam in umbra, am inceput sa traiesc viata asa cum ar face orice femeie de 22 de ani. They won the only Diamond Disc ever awarded in Romania. As vrea sa pot ajuta pe cineva care nu a avut sansa mea si care are nevoie de acest ajutor”, a spus AndreEA referitor la acest proiect. EP-ul AndreEA s-a vandut in peste Chrome Firefox Safari Internet Explorer.

  FLORIN SALAM TE-AS IERTA FISIERULMEU DOWNLOAD

Si ii am alaturi pe Marijuana si Connect-R, ceea ce mi-am dorit foarte mult, sunt alte doua voci care sustin acelasi punct de vedere dar in stilul propriu.

Andreea Antonescu | Free Listening on SoundCloud

Pentru ea e doar inceputul. Behind the project there’s a whole team of producers, composers, arrangers, stylists, designers and photographers. Email or Phone Password Forgot account? Am facut pina acum cam tot ce puteam face pina la virsta mea.

andreea antonescu imi vad de viata mea

Their albums sold millions, the girls became trend-setters, invented dance moves and set the record for the number of concerts and revenues. AndreEA a debutat in muzica la numai sase ani, pe scena concursului “Si viatx voi fi o stea” de la Galati.

Post Andre, the artist embarked on a solo career spiced both with musical highs and tabloid lows. Pe langa proiectele muzicale, AndreEA s-a implicat activ intr-o campanie caritabila.

Share